contrast

Contrast
verhogen

text_increase
Vergroot
tekst

Slim Langer Thuis woning blijft langer

calendar_today mei 8, 2024
category Nieuws
person Redactie

In september 2023 is de Slim Langer Thuis-woning aan de Witsenstraat 22 in Oud-Beijerland geopend. Doel van deze woning is om zowel inwoners, mantelzorgers als professionals kennis te laten maken met handige hulpmiddelen en technische snufjes die inwoners helpen veilig en comfortabel te wonen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren. In de woning zijn zo’n 50 hulpmiddelen en technische snufjes beschikbaar.

Slim Langer thuis wonen

Sinds de opening tot februari 2024 hebben 300 personen de woning bezocht: ongeveer 200 inwoners en 100 professionals en studenten. De meeste bezoekers zijn enthousiast en raden anderen ook aan het huis te bezoeken.

 

 

 

Vanwege de positieve reacties en de grote interesse is besloten om ook na september 2024 door te gaan met de Slim Langer Thuis Woning. HW Wonen zoekt op dit moment een andere woning, mogelijk in Numansdorp, zodat ook inwoners, mantelzorgers en professionals uit andere delen van het eiland dichterbij huis zich kunnen laten inspireren.

We bieden handige hulpmiddelen die inwoners helpen veilig en comfortabel te wonen.

De Slim Langer Thuis-woning is een initiatief van HW Wonen en Gemeente Hoeksche Waard in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard en zorgpartners. De woning is op afspraak op maandag- en donderdagmiddag open en ook op afspraak open voor groepsbezoek. Een afspraak maken kan via www.slimlangerthuiswonen.nl/plan-uw-bezoek.

 

Ook langskomen?

Openingstijden:

Maandagmiddag 13.00-17.00 uur

Donderdagmiddag 13.00-17.00 uur

 

Plan een afspraak via:

www.slimlangerthuiswonen.nl/plan-uw-bezoek

 

Adres:

Witsenstraat 22, Oud-Beijerland