contrast

Contrast
verhogen

text_increase
Vergroot
tekst

Kijk, Leer en Probeer tijdens de KLEP-lunches

calendar_today mei 22, 2024
category Nieuws
person Redactie

Werk jij in zorg en welzijn? En ben je benieuwd naar welke slimme (technologische) hulpmiddelen collega-organisaties in de Hoeksche Waard gebruiken, die het werk leuker en makkelijker maken? En die inwoners helpen om langer zelfstandig te blijven? Kom dan Kijken, Leren en Proberen (KLEP) tijdens één van onze KLEP-lunches.

Uitnodiging KLEP lunch

Tijdens deze lunch vertellen professionals uit zorg en welzijn en van de bibliotheek over een aantal slimme (technologische) hulpmiddelen. Ze delen hun ervaring, vertellen hoe het werkt en geven aan wat het oplevert voor de cliënt en de zorgprofessional. Binnen 1,5 uur ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De locaties zijn dichtbij het werk en de sfeer is laagdrempelig.

Binnen 1,5 uur ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WAAROM AANMELDEN?

Deelnemers waarderen de KLEP-lunch met een 8.8 en de meeste bezoekers ervaren nieuwe dingen die zij kunnen gebruiken in hun werk. Vrijwel alle bezoekers geven aan met opgedane ideeën en hulpmiddelen concreet aan de slag te kunnen.

 

 

ZEGT HET VOORT!
De meeste aanmeldingen voor de KLEP-lunch komen via het intranet van de deelnemende organisaties. Ben je zelf enthousiast, deel dan dit bericht op het intranet van jouw organisatie. 

 

 

AANMELDEN?
De eerstvolgende lunch is op dinsdag 11 juni 2024 bij Zorgwaard, locatie Hoge Weide, Grote Weel 1 in Strijen. Meld je hier aan.