contrast

Contrast
verhogen

text_increase
Vergroot
tekst

Campagne De Goede Nieuwe Tijd van start

calendar_today mei 22, 2024
category Nieuws
person Redactie

Via Archipel Zuid-Hollandse Eilanden werken de gemeenten Goeree-Overflakkee, Voorne aan Zee en Hoeksche Waard samen in de campagne De Goede Nieuwe Tijd. Deze week is de regionale campagne daarvoor gelanceerd.

Met deze campagne willen we inwoners, mantelzorgers en professionals uitnodigen om na te denken over de toekomst. In een tijd waarin de zorg onder druk staat en er een tekort is aan passende woningen, professionals, mantelzorgers en vrijwilligers, is het belangrijk om het gesprek met elkaar aan te gaan over hoe we samen de toekomst vormgeven.

 

Via Archipel Zuid-Hollandse Eilanden werken de gemeenten Goeree-Overflakkee, Voorne aan Zee en Hoeksche Waard samen in de campagne De Goede Nieuwe Tijd. Deze week is de regionale campagne daarvoor gelanceerd. Campagne De Goede Nieuwe Tijd van start op de Zuid Hollandse Eilanden

Het is belangrijk om het gesprek aan te gaan over hoe we de toekomst vormgeven.

Op het platform www.degoedenieuwetijd.nl delen we inspirerende initatieven, boeiende verhalen en waardevolle ervaringen. Zo creëren we samen De Goede Nieuwe Tijd.

Na vier weken regionaal campagnevoeren, volgen we deze in de Hoeksche Waard vanaf begin juni op met de lokale campagne De Goede Nieuwe Tijd Hoeksche Waard. Daarin vertellen inwoners en professionals hoe zij ervoor zorgen dat de Hoeksche Waard een fijne plek blijft om te leven, voor jong en oud.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over Samen!, de projecten en/of de programmalijnen?
Neem contact met ons op en ontdek hoe je een actieve rol kunt spelen.

Elke Goldhorn